Doelenadvocatuur

Disclaimer

Aan het gebruik van deze website zijn de volgende gebruiksvoorwaarden verbonden. Door het gebruik van de website wordt u geacht kennis te hebben genomen van deze gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. De website is met grote zorg en aandacht samengesteld. De informatie op deze website is bedoeld als algemene informatie, die dient voor algemeen gebruik. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Teksten op en de inhoud van deze website zijn niet bedoeld en dienen niet te worden beschouwd als juridisch advies van welke aard ook. Doelen Advocatuur is niet aansprakelijk voor enige schade die is of kan ontstaan als gevolg van ((in)direct gebruik van onjuiste, verouderde of incomplete) informatie op deze website. Het gebruik dat u maakt van deze website, is voor uw eigen risico. De informatie op deze website mag uitsluitend voor privé doeleinden worden gebruikt.

Contact & Route

Postadres:

Postbus 13143
3507 LC Utrecht

Contactgegevens

T: 06 - 38 28 04 08
E-mail: info@doelenadvocatuur.nl

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten

Brechtje Paijmans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten "letselschade" als rechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerde hoofdrechtsgebied.

Links

Algemene voorwaarden
NOVA
Interne Klachtenregeling
Geschillencommissie Advocatuur
Privacystatement
Disclaimer

Bezoekadres:

Doelenhuis (ingang Doelenstraat 12-46)
Doelenstraat 18-M, Utrecht
LET OP: FALK bezorgt geen post op dit adres

Route:

Doelen Advocatuur ligt binnen de singels, aan de zuidkant van het historische stadscentrum,
ongeveer 1,9 km van Utrecht Centraal Station.

Openbaar vervoer

Het kantoor is met het openbaar vervoer bereikbaar.
Neem vanaf Centraal Station stadsbus 12 richting Uithof/UMC, bushalte Sterrenwijk, of reis met de trein door naar Station Vaartsche Rijn (6 minuten lopen).

Betaald parkeren

Betaald parkeren is mogelijk op het Nicolaaskerkhof, aan de Ooster- of Westerkade,
in de parkeergarage Vaartsche Rijn en aan de Catharijne- of Maliesingel.