Kantoor

“Age quod agis” — Doen waar je goed in bent.

Doelen Advocatuur staat voor kwaliteit. Het kantoor behandelt uitsluitend zaken op de terreinen van haar specialismen: het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, en een klein deel van het onderwijsrecht. Brechtje Paijmans heeft daarbij een bijzondere voorliefde voor de combinatie van deze gebieden: de aansprakelijkheid van scholen, het onderwerp waarop zij in 2013 aan de Universiteit Utrecht promoveerde.

Doelen Advocatuur treedt veelvuldig op voor verzekeraars, bedrijven, scholen en instellingen, en in enkele gevallen ook voor particulieren.

Doelen Advocatuur werkt doelgericht en doelbewust – vandaar de locatie aan de Doelenstraat – met een directe en persoonlijke aanpak. Een praktische oplossing als het kan, een grondige juridische procedure als het moet. Tegen een passend tarief.

 

foto 7

 

 

———————————————————————————————-

Doelen Advocatuur is de eenmanszaak van de advocaat mr.dr. B.M. Paijmans, in de registers van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland ingeschreven onder nummer 57188033. Het bezoekadres van Doelen Advocatuur is: Doelenstraat 18-E, 3512 XJ Utrecht. Postadres: Postbus 13143, 3507 LC Utrecht. E-mail: info@doelenadvocatuur.nl. Telefoon: 030 – 737 00 37.